Housing, Interior
Leave a Comment

A family home by Graux & Baeyens Architecten

Belgian studip Graux & Baeyens Architecten har trandsformed a warehouseloft space near Kortrijk into a family home featuring curving walls, vaulted ceilings and muted tones.

Graux & Baeyens uses curved walls to convert a factory loft into a family homeGraux & Baeyens uses curved walls to convert a factory loft into a family home 02Graux & Baeyens uses curved walls to convert a factory loft into a family home 01Graux & Baeyens uses curved walls to convert a factory loft into a family home 04

Via dezeen.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s